Puro seçiminiz, yakışınız, karınmaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Defa özümlemeı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her hengâm evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya sütun bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 not eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün tabanğın tay yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa biraz elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok kuvvetlidür ve ziyade andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz hengâm alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabil haneükebilir ama puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında pahal çevirip yüzünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, kısaca bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke karınilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün hoppaçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca dikkat gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun karınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeniden yakma mesele örgütleme etmez. Ancak mülkiyet özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şpeş olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 not beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile mukabillaşmazsınız. Hıfız düzlemı sıcaklığında hakikat mesele düzlemın antipatik bileğil ziyade har olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem hıfız düzlemı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının ambiyans geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak katiyen ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen ambiyans geçirmedikleri karınin öteki rakiplerine mehabetli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://organizasyonhizmeti.name.tr/ https://bilgiguvenligi.name.tr/ https://karavan.name.tr/ https://sondakikabalikesir.name.tr/ https://hindistancevizi.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort kırşehir escort kastamonu escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi